MOŽNOSŤ OBJEDNANIA SA MIMO OTVÁRACÍCH HODÍN

Perfektné kombinácie podláh EGGER a aktuálnych trendových farieb: Jemná zelená - matné zelené tóny prírody

Hľadáte inšpirácie ako zladiť súčasné moderné farby s podlahou? Nechajte sa vniesť so značkou EGGER do sveta dekorov podláh a trendových farieb roku 2023.

 

Podlahy EGGER sú perfektným doplnkom k aktuálnym farebným trendom. Špecialisti na dekory zo spoločnosti EGGER zostavili exkluzívne kombinácie produktov a dekorov, s cieľom inšpirovať a ukázať, s ktorými domácimi trendmi podlahy EGGER obzvlášť krásne ladia. Vybrali štyri moderné farby z palety prírodných odtieňov, ako sú zelená a modrá v tlmených odtieňoch, zemité odtiene a klasická čierna, ktoré sa dobre kombinujú s vybranými dekormi podláh. Výsledkom sú inšpiratívne, moderné obytné priestory, v ktorých sa budete cítiť skvelo. Inšpirujte sa krásnymi kombináciami pre váš domov.

Harmonické prírodné tóny vnášajú kus vonkajšieho prostredia do interiéru

S autentickými dekormi dreva, kameňa a tlmenými farbami prináša EGGER kus vonkajšieho prostredia do vášho interiéru. Tlmené farebné tóny sú jemné, premenlivé a predsa veľmi efektívne. V kombinácií s vybranými dekormi podláh je pôvabne zdôraznený individuálny charakter tlmených farieb.

Jemná zelená - matné zelené tóny prírody

Zelená farba do moderného interiéru jednoznačne patrí. Evokuje prepojenie s prírodou. Trendom sú jemné matné zelené tóny prírody. Inšpiráciou pre tento farebný trend sa stali rastliny ako rákos, eukalyptus, ale aj jedľa. V stavebníctve a architektúre je koncept prepojenia interiérového designu a prírody známy ako biofílny design. Typické sú presvetlené miestnosti s vhodnými prvkami a rastlinami, ktoré vo vzájomnej harmónií vytvárajú jedinečnú atmosféru. Podlahy EGGER so svetlým, prírodným vzhľadom sa k tomuto designu dokonale hodia: sú moderné, funkčné a spĺňajú všetky kritéria, ktoré robia podlahu skutočne dobrou.

Doporučené dekory z Kolekcie podláh EGGER PRO ( pre zobrazenie kliknite na vybraný dekor) ▼